Utbilda dig till reseledare i Alperna

Vi har nu avslutat antagningarna för sommaren 2017

Utbilda dig till reseledare i Alperna!

Drömmer du om att jobba i en spännande miljö utomlands ska du söka till STS Alpresors  reseledarkurs.

Reseledaryrket är fyllt av roliga stunder men innebär också mycket ansvar.  STS Alpresors reseledarkurs ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas. Som reseledare får du chansen att träffa nya människor och arbeta med positiva kollegor i en otroligt vacker miljö. Arbetet ger dig värdefulla erfarenheter samt fina meriter inför framtiden.

Bäst rykte i branschen

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledare. Dem är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Att våra reseledare anses vara bland de bästa i branschen är bara en av anledningarna till att även vår samarbetspartner Fritidsresor väljer att göra rekryteringar från vår reseledarkurs.

Varför välja STS Alpresor?

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Erfarenhet av arbete utomlands
  • Fantastiska kollegor
  • Spännande upplevelser i unika miljöer
  • Fina meriter inför framtiden
  • Kombinera jobb med vandring/skidåkning
  • Nya möten

Om kursen

Läs mer om kursen, vad du får och vad som krävs av dig.

Frågor och svar

Svar på de vanligaste frågorna kring kursen.

Om STS Alpresor

Lär dig mer om företaget STS Alpresor.

Skicka din ansökan

Här fyller du i ansökningsformuläret.

Se vår film – få en inblick i reseledaryrket

Möt Sandra, Anna och Jacob som alla tre har gått reseledarkursen och senare fått jobb som reseledare i Alperna. Hör deras berättelse om kursen och få en inblick i vad jobbet innebär.

Möt några av våra reseledare

Här nedan träffar du några av våra härliga reseledare!

Linda Aggring

Linda Aggring

Halmstad

Jobbet som reseledare är fantastiskt, man utvecklas som person och får varje dag chansen att upptäcka nya platser och träffa nya människor. Man skapar vänner och minnen för livet! Inte nog med det får man bo och arbeta i en magisk miljö och besöka några av Europas kändaste platser på sin arbetstid. Att arbeta som reseledare är helt klart en resa för livet!

 Iselinn Tho Tønjum

Iselinn Tho Tønjum

Vossevangen

Att arbeta som reseledare är det bästa sommarjobbet jag någonsin haft. Jag har utvecklats enormt och lärt mig att planera och samarbeta med nya människor. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet otroligt spännande. Att få vandra i Alperna och njuta av de fantastiska landskapet på arbetstid är såklart ett extra plus.

Simon Svedin

Simon Svedin

Stockholm

De åren jag har jobbat för STS Alpresor har varit en utvecklingsresa utan dess like. Att få arbeta med nöjda gäster, trevliga samarbetspartners och fantastiska kollegor är både stimulerande och väldigt roligt, att man sedan har Alperna som arbetsplats gör inte saken sämre direkt!

Få en värdefull utbildning och minnen för livet

Vill du bli reseledare i Alperna?

Vi har nu avslutat antagningarna för sommaren 2017